keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Kimppuharjoituksia

Tänään tehtiin erilaisia kimppuja. Ensiksi tulppaanikimppu. Valitsin kimppuun violetteja papukaijatulppaaneja, jotka valitettavasti aukesivat todella nopeasti. Papukaijatulppaani ovat ehdottomasti minun suosikkeja myös puutarhassa, ne ovat vaan niin hauskoja. Tein kaksi hieman erilaista versiota, molemmissa tulpaanien lisäksi vaalean lilaa krysanteemia, mutta eri vihreät ja täytekukat. Valitettavasti tänään ei tullut kamera mukaan, joten kuvat ovat kännykkälaatua. Nämä kimput purettiin ja käytettiin uudelleen kukat joten siksi varsia ei ole siistitty.Tulppaanikimpun jälkeen saimme harjoitella mitä halusimme, joten päätin tehdä korkean kimpun. Maanantain räpellys jäi sen verran vaivaamaan. Tänään homma tuntui jo paaaljon helpommalta, ehkä sitä joskus tarvitsee vain sulatella asia yön tai kahden yli. Tällainen tuli ritarikannus ja neilikkakimpusta.


Opettaja teki malliksi myös yksinkertaisen graafisemman kimpun. Varsinaisesti graafisia kimppuja harjoitella myöhemmin keväällä. Tietysti halusin kokeilla myös tätä tyyliä. Täytyy sanoa että mitä vähemmän kimpussa on kukkia niin sitä vaikeampaa kimpun teko on. Käytin keltaisia huonevehkoja ja paria neilikkaa, tulos alla. Kännykällä kallojen keltainen väri ei toistu oikein, mutta idea selviää.


Vielä ehdin tehdä muutaman peruskimpun, tässä keväinen valko-vihreä, jossa pääkukkana syreeninoksa ja lisäki valkoista neilikkaa ja erilaisia vihreitä. Itse pidin tämän keveydestä ja vähän tuollaisesta vallattomasta muodosta.


Sen jälkeen tein pari kimppua jossa tavoitteena oli tehdä tiivis kimppu. Minulle näyttää olevan aika tyypillistä ilmavien kimppujen teko joten halusin harjoitella tiiviimpää muotoa. Kirjavassa kimpussa on jo aika paljon tavaraa, mutta ei se vielä ihan sellaiselta tiiviltä näytä. Toisessa on jo selvästi paremmin pallomainen tiivis muoto. Siitä otin kaksi kuvaa sekä mustalla että valkoisella taustalla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti