perjantai 17. huhtikuuta 2020

Harjoituksia

Pääsiäinen oli vilkas harjoittelupaikassani ja pääsin tekemään sekä kimppuja että surusidontaa. Olen myös harjoitellut seppeleen tekoa ja viimeisimpänä noutopöydän asetelman tekoa. Näyttökokeessa pitää tehdä kolme työtä, jotka ovat samaa teemaa. Valitsin teemaksi valmistujaisjuhlat ja teen siihen onnittelukimpun, noutopöydän asetelman ja juhlan sankarin päähän seppeleen. Lisäksi teen onnittelukortin. - Oikeastaan eniten jännittää tuo onnittelukortti koska siinä pitää olla käsin tekstausta ja olen oikeasti surkea tekstaamisessa.


Otin kotiin lainaan jalallisen maljan johon teen asetelman. Meidän pitää arvioida paljon mihinkin työhön menee aikaa joten piti harjoitella asetelman tekoa ja kellottaa paljon siihen meni aikaa. Kukkamateriaali tässä oli poisheitettäviä vanhoja kukkia joten materiaali on sitä mitä sattui olemaan.


Seppeletekniikkaa voi opetella myös pienimuotoisesti jämäkukilla. Tässä tein ylijäämä helmililjan kukinnoista ja muutamasta pienestä eukalyptuksen oksasta koristeen vessaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti